Het omhoogtrappen van oude topics

Het gezelligste forum van That's Me. Houd het dus ook gezellig! Het is niet de bedoeling dat je hier volstrekte onzin plaatst. Onzin wordt direct verwijderd.
Gesloten
Gebruikersavatar
Idiotheque
Moderator
Moderator
Berichten: 17443
Lid geworden op: 26-04-03 07:15
Locatie: 010

Het omhoogtrappen van oude topics

Bericht door Idiotheque » 08-07-06 15:15

Omdat er blijkbaar een aantal mensen is waarbij dit enorm dwarszit lijkt het me handig om hier eens goed duidelijk over te zijn.

Wat mag wel?
- Oude topics omhoogtrappen wanneer je iets nuttigs toevoegt. Meng je in de discussie, ook al is die al een tijdje oud, en onderbouw je mening duidelijk.

Wat mag niet?
- Oude topics omhoogtrappen wanneer je niks nuttigs toevoegt. Dit wordt vooral niet op prijs gesteld wanneer een topic een aantal jaar oud is.
Kom dus niet aan met posts waarin je iemand quote en zelf enkel 'helemaal mee eens' of 'niks aan toe te voegen' zegt, want dat voegt inderdaad helemaal niks toe. Ga verder ook geen 1-zinsposts posten waarin je iets zegt wat al 700 maal is langsgekomen in het topic. Lees je, net als bij alle andere topics, eerst een beetje in voordat je blaat (nee, we verwachten echt niet dat jij 70 bladzijden gaat lezen voor je reageert, maar een beetje lezen hoe het topic verloopt kan geen kwaad).

Wanneer je je doodergert...
Dan maak je een hele mooie postreport van de post in kwestie. Dat doe je heel simpel met de Afbeelding knop. Daar leg je dus gewoon even uit waarom je vindt dat dit topic niet gekickt had hoeven worden.
Je gaat dus niet met z'n allen in het terras/klaagtopic/topic dat gekickt is zitten zeuren over de topickick in kwestie, je maakt er een report van. Dat is beter voor de sfeer, aangezien het vooral voor newbies niet leuk is als er 5 mensen gaan lopen gillen dat hij of zij het fout doet. Maak gewoon een report, dan benadert een crewlid de user in kwestie (wanneer de report terecht uiteraard) en leggen wij hem of haar uit dat hij of zij iets fout doet.

Legalized

Bericht door Legalized » 02-02-08 15:11

[mod="Arjen"]Je kiest wel *het* topic uit voor bullshit reacties he? |:([/mod]

Gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 13 gasten