Mariokart DS

Van PC tot Gameboy, van PSX tot Xbox. Maar een ouderwets potje Monopolie is ook welkom!
Plaats reactie
Gebruikersavatar
riesj
Newbee!
Berichten: 85
Lid geworden op: 01-11-03 22:43
Locatie: Eindhoven

Mariokart DS

Bericht door riesj » 15-12-05 19:41

Wie heeft 'm en wie speelt er online? 8)

friend code: 412 376 829 576

Gebruikersavatar
riesj
Newbee!
Berichten: 85
Lid geworden op: 01-11-03 22:43
Locatie: Eindhoven

Bericht door riesj » 07-01-06 13:42

Heeft nou echt niemand Mariokart DS? :|

HitsugayaToushirou

Bericht door HitsugayaToushirou » 07-01-06 13:51

Seems not :P
Ik niet in ieder geval.

Verwijderd

Bericht door Verwijderd » 07-01-06 14:18

Komt misschien ook omdat niemand zo'n DS-ding heeft.

Verwijderd

Bericht door Verwijderd » 11-01-06 16:18

Voel me te oud om zo ding aan te gaan schaffen eigenlijk ^^

Heb ook geen zin om er 1 te kopen, veels te duur en een pc daar kan veel meer op :D

Verwijderd

Bericht door Verwijderd » 11-01-06 16:56

Idd.

Gebruikersavatar
riesj
Newbee!
Berichten: 85
Lid geworden op: 01-11-03 22:43
Locatie: Eindhoven

Bericht door riesj » 17-01-06 16:27

hmm, joah, zit ook wat in, maarja, aangezien ik per dag 1½ uur onderweg ben voor m'n studie is zo'n ding best fijn :P

Gebruikersavatar
Marion
Postmaniak
Berichten: 4757
Lid geworden op: 27-10-03 15:13
Locatie: Enschede

Bericht door Marion » 06-02-06 13:22

ik heb een DS én Mariokart, maar ik speel alleen maar Animal Crossing :P
Gory Gory Hallelujah!
Nothing can tame my wicked heart, nothing unchains my wicked heart

Branwen

Bericht door Branwen » 06-02-06 13:33

Ik heb Mariokart voor de Gamecube, heb geen DS.

Gebruikersavatar
riesj
Newbee!
Berichten: 85
Lid geworden op: 01-11-03 22:43
Locatie: Eindhoven

Bericht door riesj » 06-02-06 15:02

Lady_Wolf schreef:ik heb een DS én Mariokart, maar ik speel alleen maar Animal Crossing :P


kan je niet ook mariokart gaan spelen dan? :P


animal crossing heb ik nog niet :$

Gebruikersavatar
Marion
Postmaniak
Berichten: 4757
Lid geworden op: 27-10-03 15:13
Locatie: Enschede

Bericht door Marion » 06-02-06 16:25

riesj schreef:
Lady_Wolf schreef:ik heb een DS én Mariokart, maar ik speel alleen maar Animal Crossing :P


kan je niet ook mariokart gaan spelen dan? :P


animal crossing heb ik nog niet :$


animal crossing is dan ook nog niet officieel uit in Nederland, hoewel er al wel een aantal winkels is dat hem verkoopt


ik vind mariokart niet zo leuk op de DS op de gamecube is het leuker...
Gory Gory Hallelujah!
Nothing can tame my wicked heart, nothing unchains my wicked heart

Gebruikersavatar
Dirk Teur
Tijd over?
Berichten: 587
Lid geworden op: 14-10-03 19:51
Locatie: Tilburg
Contacteer:

Bericht door Dirk Teur » 07-02-06 17:35

ik had een ds, maar die heb ik gerolen tegen een pyramat.

Verwijderd

Bericht door Verwijderd » 13-02-06 10:58

Ik heb een DS en MarioKart en Animal Crossing.

Zou best wel es willen linken hoor.

Verwijderd

Bericht door Verwijderd » 16-02-06 15:43

ik heb DS en mario kart (H)

Gebruikersavatar
riesj
Newbee!
Berichten: 85
Lid geworden op: 01-11-03 22:43
Locatie: Eindhoven

Bericht door riesj » 21-02-06 15:58

hebben jullie ook nog een frienscode dan? of spelen jullie niet online? :P

Verwijderd

Bericht door Verwijderd » 21-02-06 16:34

Ja ik heb die wel en bart ook... ik zal wel ff zoeken en we spelen soms online :D

Gebruikersavatar
hatsuseno
Newbee!
Berichten: 65
Lid geworden op: 20-08-05 00:11
Locatie: Amsterdam

Bericht door hatsuseno » 22-02-06 12:10

F/C : 5412 2609 7943
Contact : #thats-me@irc.thats-me.nl / priv mesg voor msn :o)

Cu online? (8>

TIP! : #mkds@irc.efnet.net <-- veel mensen daar die willen spelen

Gebruikersavatar
riesj
Newbee!
Berichten: 85
Lid geworden op: 01-11-03 22:43
Locatie: Eindhoven

Bericht door riesj » 24-02-06 22:49

ik heb je toegevoegt :)

msn:evil_kyro@hotmail.com

Fuckart

Bericht door Fuckart » 25-02-06 00:38

Branwen schreef:Ik heb Mariokart voor de Gamecube, heb geen DS.


Idem dito.

Verwijderd

Bericht door Verwijderd » 28-03-07 11:09

Yeah ik heb Mario Kart DS. Speel alleen niet online omdat ik een wireless netwerk heb die WPA beveiligd is. Maar ik kan wel een keertje de beveiliging uitzetten. Zal me friendcode is ff opzoeken als ik thuis ben.

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast