Battlefield 2

Van PC tot Gameboy, van PSX tot Xbox. Maar een ouderwets potje Monopolie is ook welkom!
Plaats reactie
Verwijderd

Battlefield 2

Bericht door Verwijderd » 12-06-05 13:53

De demo is uit, online en singleplayer (bots)

\m/

Gebruikersavatar
zerokill
Gezocht: relatie!
Berichten: 1172
Lid geworden op: 21-02-04 16:37
Locatie: Houten

Bericht door zerokill » 12-06-05 13:58

ja ik wou hem downloaden maar je hebt minimaal 128 Mb video geheugen nodig :O

ik wil echt een keer zien wat voor grapics dat spel produceert

Verwijderd

Bericht door Verwijderd » 12-06-05 14:02

gister ff gedowned en gespeelt ziet er mooi uit .. zal hem zo eens gaan spelen op me game pc met GF 6800 ultra :D :D

Gebruikersavatar
zerokill
Gezocht: relatie!
Berichten: 1172
Lid geworden op: 21-02-04 16:37
Locatie: Houten

Bericht door zerokill » 12-06-05 14:05

jah tering ik heb gehoord dat zelfs met een 6800 je nog steeds niks op vol kan draaien :/

en ik moet zelf maar is gaan kijken naar wat nieuws :P
met een gforce4Mx420 kom je niet echt ver xD

Verwijderd

Bericht door Verwijderd » 12-06-05 14:06

volgende week komt de 7800 uit die kan hem denk ik wel aan met 24 pixel pipelines :D

Gebruikersavatar
zerokill
Gezocht: relatie!
Berichten: 1172
Lid geworden op: 21-02-04 16:37
Locatie: Houten

Bericht door zerokill » 12-06-05 14:11

wholy shit heb ff een paar specs van die kaart op gezocht en echt in 1 woord WOAW

ati komt binnenkort ook weer met een nieuwe lijn kaarten toch?

Nietzman
Moderator
Moderator
Berichten: 5882
Lid geworden op: 12-08-03 08:10
Locatie: Groningen

Bericht door Nietzman » 22-06-05 18:52

Hij is vet. :Y.
Obese kids. They've just got very slow metabolisms.... and very fast chip-eating hands
Last.fm

Random_hero

Bericht door Random_hero » 22-06-05 19:14

Volgens mij draait die game never nooit op mn GF 4 MX 440 (64mb) _O-. Boeiend ook, ik heb mn klauwen vol aan GTA:SA en moet nog naar Lowlands enzo, dus ik ga ook geen geld uit geven :P

Gebruikersavatar
zerokill
Gezocht: relatie!
Berichten: 1172
Lid geworden op: 21-02-04 16:37
Locatie: Houten

Bericht door zerokill » 23-06-05 07:08

lol ik ga mischien binnenkort pctje kopen waar hij (hopelijk) op draait

ik krijg alleen te horen dat ie wsc niet draait op nvidia 6200 :/

Nietzman
Moderator
Moderator
Berichten: 5882
Lid geworden op: 12-08-03 08:10
Locatie: Groningen

Bericht door Nietzman » 23-06-05 08:18

Bij mij draait 'ie soepel genoeg, ik heb nu alleen het probleem dat de controls om de zoveel tijd even 'bevriezen.'

Dodelijk irritant als je net in een vuurgevecht zit. :{.
Obese kids. They've just got very slow metabolisms.... and very fast chip-eating hands
Last.fm

Gebruikersavatar
zerokill
Gezocht: relatie!
Berichten: 1172
Lid geworden op: 21-02-04 16:37
Locatie: Houten

Bericht door zerokill » 23-06-05 10:25

lol :P

he hij is nu uit toch?

heb jij hem dan al gekocht nietz?

wist niet dat je ook een windows had

Verwijderd

Bericht door Verwijderd » 27-12-05 11:10

BF2 owned 8)

Bij mij staat alles op het hoogste xD

Mijn pc
3,4Ghz Intel pentium 4 processor
Geforce 6600GT (256mb) graphics card
2024mb ram
320GB harddisk
19inh TFT screen
Logitech G5 mouse

Gebruikersavatar
zerokill
Gezocht: relatie!
Berichten: 1172
Lid geworden op: 21-02-04 16:37
Locatie: Houten

Bericht door zerokill » 27-12-05 19:10

yeah bf2 nu met alles low en dan kan ik meestal zonder teveel frameverlies spelen

magoed das dan wel tussen 20-30 fps :\

Verwijderd

Bericht door Verwijderd » 28-12-05 11:53

zerokill schreef:yeah bf2 nu met alles low en dan kan ik meestal zonder teveel frameverlies spelen

magoed das dan wel tussen 20-30 fps :\


Ik heb een gemiddelde fps van 85/90 :)

Gebruikersavatar
djoey
Newbee!
Berichten: 102
Lid geworden op: 30-12-03 13:02
Locatie: Den Helder
Contacteer:

Bericht door djoey » 10-01-06 18:09

Ja het is wel een vette game dit :)
Hij draait op 1280 * 1024 flex bij mij, niet de allerhoogste instellingen, maar gewoon lekker.

Welke servers loggen jullie meestal aan? Of zijn er nog mensen die in een clan zitten o.i.d.?
Ja ik ben het

Verwijderd

Bericht door Verwijderd » 21-01-06 17:48

djoey schreef:Ja het is wel een vette game dit :)
Hij draait op 1280 * 1024 flex bij mij, niet de allerhoogste instellingen, maar gewoon lekker.

Welke servers loggen jullie meestal aan? Of zijn er nog mensen die in een clan zitten o.i.d.?


van alles

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 1 gast