The Sims 2

Van PC tot Gameboy, van PSX tot Xbox. Maar een ouderwets potje Monopolie is ook welkom!
Gebruikersavatar
Ekmef
Postmaniak
Berichten: 7455
Lid geworden op: 16-02-07 14:50

Bericht door Ekmef » 04-09-07 14:05

hm, ik moet anders het boekje maar es lezen :')
Love makes you stupid.

salk;fja;o
Postmaniak
Berichten: 10486
Lid geworden op: 10-09-03 20:06

Bericht door salk;fja;o » 04-09-07 14:08

Je komt er echt vet makkelijk achter hoor _O-. En je kunt ook de speltips aanzetten.
;x.

Gebruikersavatar
Ekmef
Postmaniak
Berichten: 7455
Lid geworden op: 16-02-07 14:50

Bericht door Ekmef » 04-09-07 14:09

okeuh (Y)
Love makes you stupid.

Grietje_

Bericht door Grietje_ » 04-09-07 14:30

KMQueeNy schreef:Oeh, :D Wel een goeie kiezen heh ? :p

En ik ben wel benieuwd naar wat dit zal zijn.

Haal je Sims uit hun dagelijkse sleur en neem ze mee naar drie exotische locaties!

Laat je Sims genieten van nieuwe activiteiten om weer helemaal op te laden.

Ze kunnen relaxen op een weelderig tropisch eiland in een luxe suite, met het hele gezin kamperen op een ongerepte bergtop of de cultuur van het Verre Oosten verkennen.

Verander ze van sukkelige toeristen in wereldwijze reizigers door ze nieuwe gewoonten te laten leren, zoals plaatselijke begroetingen en dansen.

Hun nieuwbakken kennis en vaardigheden kunnen ze vervolgens thuis aan hun vrienden overbrengen.

Pak de koffers maar, want je Sims gaan op de reis van hun leven!


http://www.desims2.nl/products.view.asp?id=47
screenies, undso :)


Dit lijkt mij ook heel leuk ja, maar ik ben bang dat onze pc dat niet aan kan. Heb nu gaan het maken, huisdieren en seizoenen en dat gaat soms al redelijk traag... En ik wil eigenlijk nachtleven ook nog eens... Maar dat kan er al helemaal dan niet meer bij. :P :(

Gebruikersavatar
KMQueeNy
Moderator
Moderator
Berichten: 13372
Lid geworden op: 16-04-03 19:47
Locatie: Den Helder

Bericht door KMQueeNy » 11-09-07 08:37

Je bent toch wel aardige specs. nodig zeg voor ''op reis''.
Gaat behoorlijk traag als ik alles op high zet op vakantie plekjes.
Daar is het altijd zo druk, en vol gebouwd.

Verder is het wel leuk ! (Nog weinig getest).
Alleen jammer dat de excursies die je kunt maken, niet in beeld komen.
En je daar dus niets van meekrijgt (alleen een vraagje tussendoor).


Chillen op het strand in de zon met zonnebrand op je ziet er wel leuk uit :p
Alleen als je uiteten wilt, en je komt met 2pers. kun je niet samen aan 1 tafel komen te zitten voor zover ik heb getest. Jammer.

En de rest moet ik nog bekijken :)

Gebruikersavatar
KMQueeNy
Moderator
Moderator
Berichten: 13372
Lid geworden op: 16-04-03 19:47
Locatie: Den Helder

Bericht door KMQueeNy » 19-09-07 09:02

Verder nog geen op reis spelers?

Gebruikersavatar
Anne-mijn_
Postmaniak
Berichten: 8430
Lid geworden op: 02-01-06 20:01
Locatie: Leiden
Contacteer:

Bericht door Anne-mijn_ » 19-09-07 09:20

Nee, helaas heb ik het geld er niet voor nu (N) Zonde, want hij lijkt me echt leuk.

Gebruikersavatar
Salamanca
Postmaniak
Berichten: 5788
Lid geworden op: 12-09-03 09:34

Bericht door Salamanca » 15-11-07 13:48

Ik heb hem ook nog niet. Krijg als het goed is heel binnenkort sims 2 + alle uitbreidingen tot nu toe (behalve op reis)

(L) Marktplaats ;)

Gebruikersavatar
Idiotheque
Moderator
Moderator
Berichten: 17443
Lid geworden op: 26-04-03 07:15
Locatie: 010

Bericht door Idiotheque » 15-11-07 13:56

Ik speel wel weer the sims nu, nieuwe videokaart O+
Maar nog geen geld gehad voor uitbreidingen, volgende week ga ik op reis en seizoenen kopen.
Wel kut, ik ben 1 cdrom kwijt van nightlife, dus die kan ik niet installeren en studentenleven blijft halverwege hangen :( Dus ik zoek nog iemand waarvan in die twee cdrommetjes even mag lenen om ze te installeren, spelen kan ik uiteindelijk toch met de meest recente uitbreiding.

(oh en weet iemand hoe je je huisdierenbaan opzegt?)

mrkrstft

Bericht door mrkrstft » 15-11-07 17:41

Ik had aaaaalle uitbreidingen van the sims 2 op cd, legaal dus.
alleen the sims was illegaal. :X
En nu heeft de computerdokter alllllles eraf gehaald, dus ik heb nu niks meer aan die cd's. :(
geen sims meer dus :(

Gebruikersavatar
Idiotheque
Moderator
Moderator
Berichten: 17443
Lid geworden op: 26-04-03 07:15
Locatie: 010

Bericht door Idiotheque » 15-11-07 17:45

Download je 'm toch gewoon weer? :P

Grietje_

Bericht door Grietje_ » 15-11-07 17:55

Idiotheque schreef:(oh en weet iemand hoe je je huisdierenbaan opzegt?)


Gewoon via de telefoon (volgens mij).

Ik heb laatst Studentenleven d'r nog even bij gekocht. Onze computer kon het er zelfs nog bij hebben. *O*

Gebruikersavatar
Idiotheque
Moderator
Moderator
Berichten: 17443
Lid geworden op: 26-04-03 07:15
Locatie: 010

Bericht door Idiotheque » 15-11-07 18:03

Nee, staat daar niet bij :( Alleen dat ik een andere baan kan kiezen.
M'n hond heeft de top bereikt in de showbizz, dus nu vind ik het niet leuk meer om m naar zn werk te laten gaan..

mrkrstft

Bericht door mrkrstft » 15-11-07 18:34

Idiotheque schreef:Download je 'm toch gewoon weer? :P


Hmm ja was een lastig klusje, ben er een dag mee bezig geweest om het te installeren. :P
Nouja, mijn ex dan. En die ga ik niet nu vragen of hij 'm opnieuw wilt installeren haha. (A)

Gebruikersavatar
Salamanca
Postmaniak
Berichten: 5788
Lid geworden op: 12-09-03 09:34

Bericht door Salamanca » 16-11-07 10:54

Ja dat lukt mij dus ook nooit he :s Het basisspel downloaden en installeren gaat wel, maar bij de uitbreidingen loopt het altijd mis :P

Daarom nogmaals: (L) Marktplaats (voor 8 euro alles in 1)

Gebruikersavatar
Idiotheque
Moderator
Moderator
Berichten: 17443
Lid geworden op: 26-04-03 07:15
Locatie: 010

Bericht door Idiotheque » 16-11-07 15:51

Ik vertrouw marktplaats echt niet met computerspelletjes. Bij kleding zitten al veel te veel oplichters en bij computerspelletjes is het volgens mij helemaal easy om iemand te naaien!

Ik heb een gigafamilie nu. Wendy Blut uit droomzicht heeft een leuke nieuwe man waarmee ze in totaal 6 kinderen heeft (1 volwassen man, 2 tienerboyzz, een jongetje en een meisje en een peutermeisje). Oh en een zwarte labrador :').
Heb net maar even een nieuw huis voor ze gekocht, gigantisch groot natuurlijk. Komt nog een bakkerij bij zodat Wendy en d'r vent als ze bejaard zijn (is al bijna) toch tijd teveel hebben en dan lekker taartjes kunnen gaan verkopen.

Gebruikersavatar
Salamanca
Postmaniak
Berichten: 5788
Lid geworden op: 12-09-03 09:34

Bericht door Salamanca » 17-11-07 11:08

Ja ik ben ook 1x genaaid met sims 2, die cd's werkten toen niet. Maar heb sims 1 en sims 8 in 1 ook via MP gekocht, en dat werkte wel prima. Verder ook nooit genaaid.

Dus hoop dat dit ook gewoon werkt, en anders ben ik 8,50 kwijt dus daar kom ik wel overheen :P

mrkrstft

Bericht door mrkrstft » 17-11-07 18:06

Salamanca schreef:Ja dat lukt mij dus ook nooit he :s Het basisspel downloaden en installeren gaat wel, maar bij de uitbreidingen loopt het altijd mis :P


Ja maar dat is wat anders he. ;)

Gebruikersavatar
Salamanca
Postmaniak
Berichten: 5788
Lid geworden op: 12-09-03 09:34

Bericht door Salamanca » 19-11-07 19:07

mrkrstft schreef:
Salamanca schreef:Ja dat lukt mij dus ook nooit he :s Het basisspel downloaden en installeren gaat wel, maar bij de uitbreidingen loopt het altijd mis :P


Ja maar dat is wat anders he. ;)


Blijkbaar wel ja :P

Krijg het pakketje morgen binnen, helaas heeft mn lief mn computer tijdelijk in gebruik omdat zijne gecrasht is :(
Ff wachten dus nog...

Gebruikersavatar
Salamanca
Postmaniak
Berichten: 5788
Lid geworden op: 12-09-03 09:34

Bericht door Salamanca » 22-11-07 14:32

Ik heb m binnen en geinstalleerd op deze computer, maar nu kan ik niet uit meerdere buurten kiezen. Wel kan ik zelf een buurt creeren maar dan zijn er geen andere Sims in het spel of wel?

Grietje_

Bericht door Grietje_ » 22-11-07 16:07

Salamanca schreef:Ik heb m binnen en geinstalleerd op deze computer, maar nu kan ik niet uit meerdere buurten kiezen. Wel kan ik zelf een buurt creeren maar dan zijn er geen andere Sims in het spel of wel?


Als je zelf een buurt maakt, dan moet je alles zelf bouwen en zo. Dus nee, er zitten geen Sims of huizen in.

Ik heb laatst even opgezocht wat de minimale eisen zijn voor de Sims + uitbreidingspakketten:
* A 2.5 GHz processor
* A 256 MB video card - a newer, better one (higher numbers = newer and better)
* 1 gig of RAM.

Geen wonder dat het hier niet zo snel gaat. Deze pc heeft dat lang niet.
Videokaart is sowieso niet zo geweldig: 64 MB.

Maar ach, hij doet het dat is al iets. :D

Gebruikersavatar
Idiotheque
Moderator
Moderator
Berichten: 17443
Lid geworden op: 26-04-03 07:15
Locatie: 010

Bericht door Idiotheque » 22-11-07 16:11

:D Vandaag op reis en seizoenen gehaald!

Gebruikersavatar
KMQueeNy
Moderator
Moderator
Berichten: 13372
Lid geworden op: 16-04-03 19:47
Locatie: Den Helder

Bericht door KMQueeNy » 22-11-07 18:36

Met mijn AMD dual 4200+
En 256mb videokaart loopt sims alles behalve chill :p
En 1 gig verstand.

Grietje_

Bericht door Grietje_ » 22-11-07 19:12

Hmm, nou dan heb ik nog geluk gehad denk ik. :P

Er staat trouwens ook niet veel meer op deze computer aan spelletjes en zo.
Alleen SimCity 4. :')

Gebruikersavatar
Salamanca
Postmaniak
Berichten: 5788
Lid geworden op: 12-09-03 09:34

Bericht door Salamanca » 23-11-07 11:26

Mn pakket doet het, echt heel leuk :)

Daarnet werd ineens mn kavel knipperend blauw? Hebben jullie dat ook al eens gehad?

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast